Blogger Backgrounds



Pengikut setia

Saturday, November 19, 2011

Long time

Salam ukhwah buat warga FB.
fuhhh ! berhabuk jugak blog saya niee kan. Sebab malas nak taip.
Hanya blogwalking jeee dan busy yang memanjang.

Masalah ouhh masalah ~
tak pernah habis kann.
but try nak settle kan. yang penting diselesaikan,
yang tak IGNORE sudah la kannn.

bye bye peeps !

love,
asya

*p/s : ada ke org baca blog saya ? =.="

Thursday, August 11, 2011

Baru

Salam semua.

Nantikan post yang terhangat nanti !

Bakal post dalam waktu ni !

asya

Tuesday, August 2, 2011

Puasa amalan mulia


Salam semua.

Dah lama tak update blog daripada hari tuu. but at least ada gak laa teringin nak menulis kan.
Sibuk la menghadap semua perkara. sibuk2 laa.Mcm PM laa kan.

Apa-apa pun masih belum terlambat nak cakap selamat berpuasa dekat semua bloggers dan rakan-rakan yang mengenali diri ini.
Apa-apa pun moga diberkati oleh Allah dalam setiap ibadat yg kita lakukan dan tingkatkan ibadah anda.banyak pahala dan gnajaran di bulan pose niee.

p/s : kentut tak batalkan puasa taww.

asya



Monday, July 18, 2011

the end

Salam semua.Selamat petang semua.

Mesti kalau tengok FB atau mana2 tengah cerita pasal JUVANA.
Ya la cerita yang penuh dramatik dan ada mesej tersendiri.
huhu BEST tahu. haiyooo.
Paling kelakar BOTAK taww dan juga DAIM *Boleh pulak Daim jalan-jalan bila kena tikam?
LOGIK ATAU TAK? Korang tentukan la yea. Gunakan akal untuk berfikir.
Muahaha mcm guru kaunseling tak? AMACAM ada bakat?
*Walaaaa pasan jep saya nie. haiyoooo.


Apa-apa pun memang /meme GEMPAK laaa ! TERBAIKK ! ;]
p/s : sedih dah habis. hensem daim. huhu

bye !

asya

Bas teleng

Salam semua . Kembali untuk menghupdate blogg.

Minggu pertama kelas hari Jumaat memang tak ada. HOyeaaaa ! suka nye hati jantung dan usus2 ku sekalian.
Perancangan balik ke KL *uppsss jangan nak KL sangat laa.
SELANGOR je punn.
Di pendekkan cerite tgh tunggu bas , rasanya dah awal , boleh pulak main lalu je.Laju pulak tu dah la saya tahan nie.*tajuk entry tak nak kalah.

Cuaca terikk . haiyooo Kesabaran tercabar yea di situ.


haiyooo * gambar di atas hanya imaginasi semata2. Teleng kann.
terima kasih atuk Google . * atuk ? tak wajar yea.
then sebaik la ada bas . Lega. sampai pekan ada bas terus suka nye.


Alhamdulillah sampai dengan jayanya.huh
Pengajaran : Budi bahasa budaya kita laa. ;]

p/s : Masa depan nak beli bas laa. senang tawww.

asya

Sunday, July 10, 2011

Selamat pagi cikgu !

Salam semua . Selamat petang a.k.a malam la. ayoyo
Waktu pun sudah lupa. hihi.
Okey la sebelum memejamkan mata nie yang agak kuyu mcm ikan *muahaha .
Esok bermula lah perjuangan saya di POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH
Yeahhhh !! *Dalam hati hamikk macam malas semacam macam2. Perasaan pahit sangat !
Mama pleaseee ! No no dear , pergi stdy belajar rajin2 k.

Erm baikk. L:)) ceria dengar mama cakap mcm tu. hihi. *Manja terlebih. huhu.
So semester baru , segalanya baru. *Tapi kira kena ada keazaman dalam setiap apa2 pun.


Mesti kena ada tahu ! Yezzzaaaa !


Jangan study hard but smart okey ! Score A +++


Kata-kata hikmat sebelum nak masuk tidur ! Hayatila kawan-kawan. :D

Ok la selamat tidur semua. Jangan tidur lambat. Tak elok taww ! *Pesanan .

Bye !

asya

Saturday, July 9, 2011