Blogger Backgrounds



Pengikut setia

Saturday, July 9, 2011

kerinduan ~ 8 JUN 2011 ~

salam readers :)
rindu kat blog pulak malam2 nie kan. see kira nak update laa. haihh tibe2 rindu pulak waktu keluar bulan lepas kan. Sebenarnya nak update tapi malaskan .PENYAKIT M datang . huhu . Rindu la waktu tu masih ingat lagi waktu nie. ye la dah la tunggu kawan baik lama mcm perempuan la .
Ye la excited sangat nak pergi TS . ye la cuti duk rumah je kan. Mula2 nak g main bowling ye la rancang awal kan pas tu ingat nak shopping SHAWL sebab nak masuk poly kan.
HUWAAA ! AZAM tuu.
TETAPI
....................................

....................................

....................................

bOleh pulak kan dah naik bas nie nak bayar sewa *ewaahh tambang ok dompet tertinggal.
Habis haru biru merah mcm2 kaler muncul kat face saya kann. *Macam pelangi . hehe
PASAN JAP >.<
Sebaik kawan ada . tolong bayarkan . semua guna duit dye laa.

then sampai LRT jalan2 sampai la kat TS tu kan. WAHHH excited nyeee ! heeee

Ok pergi main boling.



Di gelanggang sebenar :D


SCORE * SAYA MENANG TAPI SERI ? tak aciiiiii

Ape-ape2 pun ENJOYYY ! muaahahaha.
pas tu jejalan tengok SHAWL ! TIDAKKKK ! agak kegeraman di situuu. haiiyooo.
then tak tahu nak g mana sebab kebuntuaannn. Pas tu ada idea call abah nak duit . SORYY but tQ. Then gerak g KLCC. ODW to terserempak dgn budak MCD . dye yang panggil then teleng2 see kecil dunia ini. BORAK2 la kejap then amik no fonn. adeq BOTAK *SEKSI la adik nie. heee
Sampai je g KFC untuk makan sambil tunggu abah . Pas tu abah call dah sampai sementara kawan ku dah dtg meja . TAKE A LOOK BABE !



makan semua :D nyumm nyumm

Dah habis makan jejalan tetibe rasa nak g tempat jual akseseori . hehe saja nak hilangkan bosan . nak g luar waktu tu hujan, seee apa yg saya beli




Cincin laa :D

Pas tu dah nak balik . huwaaa sedih la hati nak berpisah . Padahal rumah tak jauh sangat2 pon . Amik gambar . snap snap !



Bye sweetie , IMYSM N ILSM . :") BFF la sayang .
Jumpa lagi.

asya

No comments:

Post a Comment